Centrul Național Sănătatea Animalelor, Plantelor Și Siguranța Alimentelor

LIPAOA Donduseni Servicii

CONTACTAŢI-NE



Microbiologie

Respectarea cerințelor pentru criteriile de igienă și siguranță ale produselor alimentare se verifică prin metode microbiologice conforme metodelor de referință internaționale, în următoarele produse:

Metode microbiologice
1. Determinarea Salmonellei Produse alimentare carne, lapte, ouă, pește și produse din ele
2. Determinarea Listeriei monocytogenes Produse alimentare gata pentru consum
3. Determinarea numărului de colonii la 30°C Produse alimentare: carne, lapte, ouă, pește și produse din ele
4. Determinarea Staphilococcus aureus Produse alimentare
5. Determinarea Escherichia Coli Produse alimentare: carne, lapte, ouă, pește și produse din ele
6. Determinarea Enterobacteriacrae Prodise alimentare, carne, produse lactate, produse din ouă
7. Determinarea Clostridii sulfitreducătoare Produse din carne, produse lactate
8. Determinarea Bacterii coliforme Produse alimentare: carne, lapte, ouă, pește și produse din ele
9. Determinarea drojdiilor și mucegaiurilor Produse alimentare, produse din carne, produse lactate, produse din pește
10. Determinarea celulelor somatice Lapte